Rölleka 

Publicerat den Uppdaterat den

Bra 2017. Lycka andrapris A-prov, Elit. Förstapris B-prov Elit. Delad 4:e plats av 90 startande WT 89 poäng, elit. Rölleka 3:e pris nkl WT av 60 startande med 91 poäng samt 4:e plats av 60 startande och fick 86 poäng. December helt outstanding på Eriksberg, apporterat flera hundratals änder i omöjlig terräng. 

Här är Timo

Publicerat den

Lilla Nickie

Publicerat den

GIVE PEACE THE CHANCE

Publicerat den Uppdaterat den

Styra detta enorma land USA, är säkerligen ingen lätt match. H.Clinton har försökt hjälpa utsatta kvinnor i hela världen. Fantastiskt engagemang. I nuläget tror jag man måste fokusera på endast sitt eget land för att räcka till. Det visade sig faktiskt i valet att många kvinnor förstår detta.  Få ner kriminaliteten som både kostar och ger otrygghet. Det måtte vara en halvt galen man som fick posten, det krävs nog denna överdrivna tydlighet om man ska lyckas. Dock känns det som i vårt land är helt främmande med dessa tongångar. Fred och vänskap mellan USA och Ryssland ser jag som positivt. Krig vill jag undvika till varje pris. 

 

I AM SORRY

Publicerat den

Folk är i chock. Ledsen blir jag när jag märker en sådan kraftig reaktion angående amerikanska valet. 

Jag blir mer orolig när jag ständigt läser om våldtagna unga flickor som blir till offer dagligen här i Svergie. 

Helt tyst om detta. Det borde beröra oss alla. Tyvärr blir det bara en liten notis om det i tidningen . 
Varför

HURRA HURRA

Publicerat den Uppdaterat den

6 månader sedan Lycka och inklusive mig kämpade igenom en 12-timmars förlossning som resulterade i åttlingar. Många tankar for i huvudet men vi litade fullt och fast på varandra.Nu har vi två annat för oss tränar för fullt inför 2017 års prov och tävlingar.

SNÖVIT

Publicerat den

Rölleka tidigt ute på promenad. Tyckte hennes färg påminner om vintern, dess vita snö o h allt det vackra.